Verzekerd van goede zorg met de juiste zorgverzekering!

Uw gezondheid is natuurlijk heel belangrijk voor u. Medische kosten kunnen soms flink oplopen. Op het moment dat u zorg nodig hebt, geeft het meer rust als u kunt vertrouwen op een goede zorgverzekering. Aangezien de basisverzekering alleen basiszorg dekt, is het belangrijk dat u zich aanvullend verzekert.

U bent bij ons altijd welkom. Bent u bij ons verzekerd, dan kunt u vertrouwen op een goede en snelle zorgverlening. Wij bieden zorg- en wachttijdbemiddeling. Ook de afwikkeling verloopt snel en geruisloos. Wij regelen bijna alles rechtstreeks met de zorgverlener. U krijgt kortingen en services voor producten en diensten die u helpen gezond te blijven en gezond te leven.

Met veel werkgevers komen wij voor ziektekosten een interessante collectieve premiestelling overeen. Op die manier bespaart u premie op een zorgverzekering met een uitstekende dekking.

Heeft uw werkgever geen collectieve zorgverzekering voor u? Wij hebben voor onze individuele cliënten een eigen collectiviteit in het leven geroepen. Ook als individu kunt u dus profiteren van een collectieve regeling met korting.

U bent zorgeloos verzekerd, en verzekerd van goede zorg.

Basisverzekering Zorgplan Restitutie
verzekeringskaart-button_new

 

 

Basisverzekering ZorgPlan Natura
verzekeringskaart-button_new

 

 

Kraampakket

Wilt u een kraampakket aanvragen? Belt u dan naar het volgende nummer: 079 – 343 04 37. Wilt u weten welke kraamzorgcentra er bij u in de buurt zijn? kijkt u dan op ‘Zoek uw zorgverlener’.

 

Meer weten? Diana Ursinus helpt u graag verder.

Diana Ursinus

Diana Ursinus

T: 030 – 607 07 40

zorg@kettlitz-wulfse.nl