Verhuizen

Gemiddeld verhuist een Nederlander eens in de zeven jaar. Een verhuizing brengt een hoop regelwerk met zich mee: tal van instanties moeten op de hoogte worden gesteld, abonnementen en lidmaatschappen moeten worden omgezet of opgezegd. Ook uw verzekeringen verdienen hierbij de nodige aandacht. Om een verhuizing te laten slagen zul je rekening moeten houden met een aantal belangrijke zaken.

 

Doe de verzekeringscheck!
Als uw verzekeringsadviseur nemen wij u graag een deel van het regelwerk uit handen. Heeft uw nieuwe woonsituatie gevolgen voor uw opstalverzekering (als u een koophuis heeft)? Is uw inboedel nog voldoende verzekerd? Verandert de premie voor uw autoverzekering (de premies verschillen tegenwoordig bijna per straat). Wij doen voor u deze verzekeringscheck en zorgen ervoor dat u in uw nieuwe woning ook weer verzekerd bent zoals u dat wilt.

Verhuizenkunjezelf.nl
Deze website is in het leven geroepen om de “verhuizende” van alle noodzakelijke informatie te voorzien die nodig is voor een geslaagde verhuizing met tips en een wel heel handige checklist.

Verhuizing doorgeven
Vergeet natuurlijk niet uw verhuizing door te geven!

Meer weten? Diana Ursinus helpt u graag verder.

Diana Ursinus

Diana Ursinus

T: 030 – 607 07 40

d.ursinus@kettlitz-wulfse.nl