Risicomanagement

De wereld verandert snel. Voor u als ondernemer zorgt dat voor nieuwe uitdagingen en leuke kansen. Maar ze zorgen ook voor nieuwe en andere risico’s. Risico’s die impact kunnen hebben op uw bedrijfscontinuïteit. En daarom is het belangrijk om deze risico’s zorgvuldig af te wegen, te voorkomen en ze waar nodig af te dekken met een verzekering. Zodat uw bedrijfsvoering niet bedreigd wordt.

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies om welke actuele risico’s u zich op dit moment zorgen zou moeten maken. En om welke nieuwe risico’s in de toekomst. Op het gebied van schade, aansprakelijkheid en personeel.

En daar hebben wij het graag over met u. Om samen te kijken hoe u om kunt gaan met de risico’s binnen uw bedrijf en hoe u deze waar wenselijk en nodig kunt verzekeren. Zo versterkt u met vertrouwen de basis voor de continuïteit van uw bedrijf.

Onze aanpak

Eerst willen wij graag weten wie u bent en hoe uw organisatie eruit ziet. In deze kennismaking willen wij weten wat uw visie is op risicomanagement en hoe u aan kijkt tegen risico’s. Zo brengen wij uw risicoprofiel in kaart.

Vervolgens kijken we dieper. We maken een analyse van de risico’s die u specifiek als organisatie heeft en de risico’s waarvan wij vanuit onze lange ervaring weten dat ze er op dit moment of in de toekomst kunnen zijn. Deze risico’s wegen we voor u af. Wat kunt u en wat wilt u zelf dragen en welke risico’s kunnen beter afgedekt worden?

Voorkomen vinden wij heel belangrijk. Dus wij adviseren en ondersteunen u ook op het gebied van preventie en kijken hoe dit planmatig een onderdeel kan worden van uw bedrijfsprocessen.

Voor de risico’s die we gaan afdekken zoeken wij voor u de beste verzekeringsoplossingen.

Wij kennen de markt en doen een marktanalyse om te bepalen welke verzekeraar en welke specifieke oplossing voor uw situatie de best passende is.

Tot slot zorgen wij voor het beheer en onderhoud van die verzekeringsoplossingen. Zodat uw verzekeringsoplossingen passend zijn en blijvend aansluiten op uw situatie en die van uw organisatie. Ook wanneer deze veranderen.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Dirkjan Gijzen helpt u graag verder.

Dirkjan Gijzen

Dirkjan Gijzen

T: 030 – 607 07 30

bag@kettlitz-wulfse.nl