Uw bedrijf: ondernemen is risico’s nemen!

Dat is het mooie aan ondernemer zijn. Maar het betekent ook dat u regelmatig de afweging moet maken of u een risico zelf wilt dragen of dat verzekeren een veiligere optie is.

Kettlitz Wulfse Verzekeringen begeleidt u bij risico analyse en risicobeheersing binnen uw onderneming en neemt u daarbij zoveel mogelijk werk uit handen. Dat is een hele zorg minder!

Altijd een sparringpartner bij de hand

Kettlitz Wulfse Verzekeringen te Nieuwegein weet wat ondernemen is. Hierdoor kunt u voor vele onderwerpen bij ons terecht: zekerheid rond uw persoonlijke financiële situatie, tevredenheid van uw medewerkers en de afdekking van risico’s binnen uw bedrijf.

Goed zakendoen betekent voor ons dat wij zowel u als uw bedrijf goed kennen. Vanuit deze vertrouwensband fungeren wij het hele jaar door als uw sparringpartner en kunt u altijd rekenen op advies dat past bij uw manier van ondernemen.

Kettlitz Wulfse Verzekeringen ondersteunt u en uw onderneming!

Wij werken samen met een aantal mooie organisaties in Nederland. Met onze kennis en ervaring zorgen wij voor een advies op maat. Doordat wij onafhankelijk zijn en het belang van de klant bij ons voorop staat hebben wij met een groot aantal organisaties al jarenlang een mooie samenwerking.