Persoonlijk financieel advies

Als financieel dienstverlener helpen we u graag bij het afdekken van financiële risico’s met producten die passen bij uw persoonlijke situatie. Met deze tool voeren we een inventarisatie uit van alle punten die belangrijk zijn om u een passend advies te geven. Op basis hiervan doen wij een uitgebreid marktonderzoek en vergelijken we een breed aanbod van verzekeraars. Zo vinden we voor u het gunstigste en best passende product uit de markt.

Gemakkelijk online invullen
Onze adviestool is een online tool. U kunt hem invullen wanneer het u uitkomt. Bovendien zorgen we er op deze manier voor dat we in één keer alle relevante gegevens verzamelen. Voor u wel zo prettig. Het invullen van de tool zal ongeveer 30 minuten in beslag nemen. Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken, raden wij u aan om uw bedrijfs- en inkomensgegevens bij de hand te houden.

Welke onderwerpen komen verder aan de orde?

  • Personalia
  • Gezinssituatie
  • Risicobereidheid
  • Kennis en ervaring
  • Uw specifieke wensen

Het staat u vrij één of meerdere vragen niet te beantwoorden. Wij betrekken deze onderdelen dan echter niet ons advies. Hoe completer u bent, hoe beter wij ons advies kunnen laten aansluiten bij uw situatie. Indien u zaken mist waarvan u vermoedt dat deze ook relevant zijn voor de inventarisatie, dan kunt u ze bij de verzending van de opdracht tot dienstverlening meezenden.

Meer weten? Irene van der Vaart helpt u graag verder.

Irene van der Vaart

Irene van der Vaart

T: 030 – 607 07 80

i.vd.vaart@kettlitz-wulfse.nl