Verzekeren is mensenwerk

Bij uw keuze voor de beste verzekering zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat erom dat de verzekering past bij uw persoon en de juiste dekking biedt in uw situatie.Daarom nemen wij de tijd om u goed te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar u: wat is uw gezinssituatie, wat zijn uw wensen voor de toekomst, welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken?

Kettlitz Wulfse Verzekeringen combineert al deze omstandigheden in een op maat gemaakt advies aan u. Betrokken, onafhankelijk en deskundig. Want verzekeren is mensenwerk!

Lees meer

Persoonlijk financieel advies, bij u in de buurt

Omdat wij de tijd nemen om uw persoonlijke situatie goed te leren kennen, kunnen wij snel en effectief inspelen op eventuele veranderingen die zich in uw leven voordoen. Heeft u vragen over uw financiële situatie? Dan kunt u ons altijd bellen op 030 60 34 444. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Nieuwegein. Wij zullen uw vraag dan met alle aandacht beantwoorden. Bij ons krijgt u altijd een oplossing die werkt, laagdrempelig en dicht bij huis is! Kom daarom bij ons langs voor een persoonlijk advies.

Contact